tisdag 17 maj 2011

Macaron försök nr 2




Nu har jag testat att göra Macarons igen och jag tycker dom blev väldigt mycket finare än mina första!
Denna gång silade jag den malda mandeln och wow, vilken skillnad det blev! Det var verkligen värt slitet då dom blev mycket slätare.
Förut gjorde jag rosa med hallonsmak, nu gjorde jag turkosa med chokladsmak. Jag föredrog nog med chokladsmaken! 
Vilken är eran favorit smak-sättning? :)

8 kommentarer:

  1. Supersnygga! Choklad är ochså min favorit. Fast jordgubb och citron ligger också högt upp på listan... och viol/lakrits. :o)

    SvaraRadera
  2. Vackert det blev med de färgerna tillsammans! Jag är en sucker för melon och passionssmak! Vansinnigt gott utan tvekan. En annan favorit är lakritsmacarons med violfyllning....YUM! Vilken fin blogg du har, har precis hittat den. Nu ska jag sätta mig och kolla på alla dina fina tårtor :).
    Varma hälsningar/ Caroline- St Heaven Street

    SvaraRadera
  3. De är ju en perfekt macarons!!

    SvaraRadera
  4. superfina, själv har jag provat och det var minsann inte lätt;) gjorde en då jag hade i några droppar kokosessens i smeten, vit choklad fyllning och sen rullade jag kanten i kokos, riktigt bra kombo

    SvaraRadera
  5. Har aldrig testat macarons, vare sig att göra eller äta, men hur som helst så tycker jag att dina är jättefina! Färgkombinationen blev väldigt läcker =)

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Vad använde du för färg för att få till den där vackra ljusblåa färgen? :) Skulle verkligen uppskatta ett svar - letar som en toook efter lämplig färgning till macaronsen, så himla svårt!! ska testa gel/pasta färg, har ej gjort det ännu, men utöver det har jag provat ALLT och får aldrig till färgen starkt och ordentligt.

    Mvh
    Nilo

    SvaraRadera
  7. Hej Nilo!
    Jag använder vanlig karamellfärg som finns att köpa på Ica maxi :)
    Hoppas du får den färg du önskar :)

    Kramkram!

    SvaraRadera