lördag 26 februari 2011

MacaroonsNu ligger mina macaroner på bänken och ska vila en timme. Detta är alltså absolut första gången jag gör dessa söta små bakverk, jag har ingen aning hur det kommer sluta haha. Hittills känns det helt okej, 
bara det att dom ser lite knottriga ut på ytan. Någon som vet om det är normalt :)?
 Hoppas att det ska släta ut sig och bli fint ändå! :D

5 kommentarer:

 1. Skall bli kul att få se det färdiga resultatet :-)

  SvaraRadera
 2. Jag testade på dessa igår. Tyvärr hamnade dem i soporna.. Receptet va helt galet fel såg jag sen... Men dina ser ut att bli fina :)

  SvaraRadera
 3. De ser fina ut! Mina blev också lite knottriga på ytan, det gjorde ingenting tycker jag men det kan väl bli så om man mal mandeln själv, det gjorde jag. Skulle vilja prova att göra på färdigt mandelmjöl, då slipper man visst knottrorna :)

  SvaraRadera
 4. Dina ser jätte fina ut. Mina blev också knottriga till en början och jag använde mandelmjöl. Prova att sifta mandelmjölet/den malda mandeln så blir det bättre, jag siftade mitt mjöl 4gånger sist och de blev inte så knottriga utan ganska släta. Det viktigaste är ju dock att de får vila 1tim så att de stelnar på ytan innan de ska in i ugnen annars spricker de garanterat(been there, done that...:-))
  Ska bli kul att se resultatet.

  SvaraRadera
 5. Cupcakesfluffan : Ja det tyckte jag också, och nu finns det att se på :)
  Sara : Det är bara att testa igen! Övning ger färdighet :)
  Pernilla -Bli min jäst : Det är kanske det som är charmen, då vet man att man malt det själv :)!
  Martin´s tårt och chokladverkstad: Tack för tipset! Jag får nog köpa en sil med lite större hål i, för jag testade sila med min men hålen var så små att det inte gick igenom :)

  SvaraRadera