lördag 25 juni 2011

Super enkel midsommar dessert!Jag avslutade mitt tårtmaraton igår, på själva midsommar afton, så jag hade tyvärr inte tid att engagera mig jätte mycket till  en midsommar tårta som jag hade velat, men tider som dessa är perfekta att testa på saker du inte gjort förut.
Dr Oetkers färdiga tårtfyllning, jordgubbs mousse!
Jag varvade den tillsammans med marsan-kräm som jag smaksatte med citron och ett lager skivade jordgubbar.
Jag vispade ihop ett mellanting mellan marsan-kräm och marsan-sås på 4,5 dl mjölk, 10 matskedar marsan pulver och saften från två stora citroner.
Himmelskt gott!! 

Glad midsommar till er alla :) 

6 kommentarer:

 1. Så gott det låter, de fina formarna du lagt desserten i, är det engångs? Och vart har du köp dom?

  SvaraRadera
 2. Det lät gott! Jag har faktiskt en påse mousse som väntar på att göras här hemma med :-) *r också lite nyfiken på formarna, de var väldigt fina!

  SvaraRadera
 3. Aha, vad kul att höra att dr Oetkers färdiga mousse var god, har sneglat på den och undrat länge :) Bra att den funkar om man vill ha nåt snabbt! Låter verkligen som en jättegod dessert :)

  SvaraRadera
 4. Ser väldigt gott ut!! Har varit en lite dålig bloggare senste tiden och knappt kollat in andras... men vilka fantastiska tårtor du gjort i ditt tårtmaraton!! :o)

  SvaraRadera
 5. De lät spännande. Jag gillar sådana efterrätter som blir så goda men samtidigt är så enkla att göra!

  SvaraRadera
 6. Vi köpte hem moussbakelser i dessa formar från ett bageri. Det är engångs men jag tyckte att man kunde använda dom igen så jag diskade dom :) Jag vill också veta vart dom är köpta, så när jag väl vet det själv kan jag berätta för er :)

  Pernilla, jag har också sneglat länge på dessa färdiga mousser, så jag bestämde mig för att testa och herreguud så gott det blev :D
  Tack Carina, det värmer verkligen! :)
  Sanna, ja visst är det underbart ! :)

  SvaraRadera