tisdag 29 november 2011

Cars tårta, hejdå fest och London!


En cars tårta har jag hunnit med också! Det är så himla roligt att få jobba med lite färg, figurerna går att göra så mycket mer levande då!Här är Bärgarn i närbild!

Jag har haft en riktig långhelg, tåget styrde mot Stockholm i onsdags för supergod middag med härliga vänner. Torsdags blev det tårtbakning till en kryssning jag skulle åka på senare på dagen. Tyvärr hann jag inte att fota skapelsen. En kanin på tårtan skulle det vara!


Här blev det två dagars dansande, ni kan väl bara tänka er träningsvärken i mina stackars ben :) !
Dansandet fortsatte i land sen på en hejdå-fest för Stefan. Nu har alla vänner åkt iväg till varmare trakter.
Så jag har bestämt mig, jag ska också åka iväg. Dock inte till varmare utan till mitt Kära London! Flytt-lasset avgår den 7 Januari. Jag söker tårtjobb förfullt. Dock förväntar jag mig att fortsätta sökandet på plats, det är ju lättare när man träffar personen i fråga!
Annars är planerna att jobba med något annat och ta marsipankurser då och då. Jag vill lära mig proffisionellt! Alla dessa smarta knep och knop man inte tänker på själv.
Och om inget går som jag vill är det bara att flytta hem igen när pengarna tar slut, man måste ju kunna chansa lite för att vinna något :) !

7 kommentarer:

 1. Fin tårta, älskar ditt modellerande!
  Då har du verkligen skakat de lurviga! ;)

  Ojoj, bra planer du har! Önskar dig all lycka till med att hitta tårtjobb over there, du glömmer väl inte att uppdatera oss via bloggen? :) Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina och roliga projekt du haft, vad vad mycket roligt som väntar dig! Vad modig du är! Håller tummarna för att de går bra för dig, och precis som föregående så hoppas jag att vi får följa dina äventyr är på bloggen!

  SvaraRadera
 3. Oj vilken tårta hihi! Grymt duktig är du och det kommer gå VÄLDIGT bra för dig tror jag =)
  Kramkram

  SvaraRadera
 4. ååh ska du :D gud va kul, lycka till, är säker på att du kommer lyckas :D

  ja de får vi, när har du avskedsfest och sånt då :)??

  SvaraRadera
 5. SJÄLVKLART kommer jag att uppdatera bloggen i London också, så jag hoppas verkligen att jag kan hålla denna som en tårtblogg! Annars får ni följa mitt äventyr när jag stalkar alla Sugercraft-ställen ;)
  Jadu Amanda, det har jag inte ens tänkt på, borde jag ha en sådan? hmm :)

  SvaraRadera